Vegaaninen suklaa

vegaanisuklaa.fi

Vegaanisuklaa.fi

  • Hyvä valikoima vegaanituotteita edulliseen hintaan
  • Suklaat ja karkit
  • Pesuaineet, teet, jne.

Vegaaninen suklaa

Suklaa tuo tuhansia vuosia vanha herkku on monen ehdoton suosikki ja tämä herkku tuo hyviä rasvoja ja antioksidantteja vegaaniseen ruokailuun!

Kaakaopapu oli jo muinaisten Etelä-Amerikan kansojen pyhä juoma. Asteekit joivat kuuma kaakaopapu pohjaista juomaa juhlissa ja rituaaleissa. Ja kaakaopavut ovat myös monessa kulttuurissa kääntynyt alkoholijuomaksi. Meille tämä ’jumalten ruoka’ on kuitenkin tutuin suklaan muodossa.

Suklaasta ei kannatakaan vegaanin missään nimessä luopua, sillä kaakao on täynnä terveellisiä flavonoideja ja rasvoja. Maidoton suklaa onkin erinomainen osa terveellistä vegaanista elämäntapaa! Eli tärkeämpää onkin miettiä, mitkä suklaat ovat vegaanisia?

Parhaat vegaanisuklaat löydät tästä

Vegaanista suklaata on helppo löytää

Vegaani suklaa onkin yksi helpoimmista vegaanisista tuotteista löytää. Maidoton suklaa nimittäin lähtökohtaisesti on vegaanista. Itseasiassa suuri osa kaupanhyllyltä löytyvä suklaakin on vegaanista, kunhan sen kaakaoprosentti on tarpeeksi korkea. Lähtökohtaisesti 55 prosentista eteenpäin normaalista ruokakaupastakin voi löytää vegaanisia suklaita.

Kuitenkaan kaikki tummasuklaa ei suinkaan ole vegaanista, mutta vegaaninen suklaa löytyy helposti lyhyellä tutkimuksella. Vegaanituotteet.fi kerää myös tarjouksia vegaanisuklaista, jolloin voit löytää haluamasi helposti ja halvalla!

Vegaanista suklaata on helppo löytää seuraamalla muutamaa askelta:

  • Ensinnäkin maitosuklaa hyllyltä pitää siirtyä tummien suklaiden hyllylle.
  • Monet tummista suklaista jotka ovat 55-80% kaakaota, ovat vegaanisia, mutta tuoteseloste kannattaa kuitenkin lukea.
  • Helpoin tapa löytää vegaanista suklaata on valita suklaa jonka tuoteselosteessa ei ole kymmeniä raaka-aineita. Mitä enemmän tuoteselosteessa on aineita, sitä todennäköisemmin jokin niistä ei ole vegaanista. Jos raaka-aine lista on pitkä, on myös todennäköisempää, että osa aineista on lisätty terveellisen kaakaon jatkeeksi.

Kaupan suklaiden joukosta löytyy useita vegaanisia suklaita, mutta tämän lisäksi moni valmistaja valmistaa varta vasten vegaanista suklaata. Tällöin suklaan tunnistaa helposti vegaanisesta tuotemerkinnästä pakkauksessa.

Maidoton suklaa on erinomainen osa terveellistä dieettiä

Maidoton suklaa on erinomainen osa kaikkia dieettejä. Kaakao on itsessään terveellinen osa monipuolista syömistä ja kohtuullisissa määrissä edistää terveyttä. Mitä puhtaampana kaakaota syö sitä enemmän terveyttä edistäviä vaikutuksia sillä on. Monia muitakin tuotteita löytyy jo kaupoista maidottomina. Esimerkiksi vegaaninen jäätelö, juusto ja keksit ovat osa kasvipohjaista ruokavaliota.

Kaakaopavut tarjoavat erittäin tasapainoisen yhdistelmän rasvoja, flavonoideja eli antioksidantteja, magnesiumia, proteiinia ja kalsiumia. Nämä aineet voivat auttaa estämään monia kehoa haittaavia prosesseja ja sen takia korkean kaakaopitoisuuden omaava suklaa onkin niin terveellistä. Suklaa voi auttaa vähentämään huonoja kolesteroleja ja parantaa sydämen toimintoja.

Maidoton suklaa, jonka kaakaopitoisuus on korkea, onkin erinomainen osa terveellistä elämäntapaa. Maukkaita vegaanisia suklaita voitkin löytää helposti sivustomme tarjouksista tai kaupanhyllyltä kunhan seuraat edellä mainittuja helppoja neuvoja