Vegaaniset juustot


Maukkaat ja eettiset vegaanijuustot

Vegaanisia juustoja voi tehdä monella eri metodilla ja me olemme keränneet sinulle tarjouksia ja tietoa eri juustoista!

Pehmeä ja kermainen kasvispohjainen juusto sopii moneen. Vegaanisia juustoja voi valmistaa monista eri raaka-aineista ja sen takia jokaiselle löytyy helposti maidoton juusto, joka maistuu niin leivällä, sellaisenaan, ruuan seassa kuin burgerin välissä!

Maidoton juusto, eli vegaanijuusto, sopiikin erinomaisesti vegaanien lisäksi laktoosi intoleranteille ja näistä herkuista löytyy myös pähkinättömiä versioita allergikoille!

Miten siirtyä vaivattomasti vegaanijuuston pariin?

Monelle kasvisruokavalioon vaihtavalle juustosta luopuminen on yksi vaikeimmista askeleista. Onneksi maidoton täysin kasvispohjainen juusto on herkullinen ratkaisu tähän hätään. Kasvispohjaiseen ruokavalioon vaihtavat voivatkin nauttia suussa sulavista vegaanijuustoista.

Vegaanijuustoja voi käyttää aivan kuten maidostakin tehtyjä, ja näin monet tutut reseptit kääntyvätkin helposti vegaaniseen muotoon.

Vegaaninen juusto on helppo ja kärsimyksestä vapaa tapa nautiskella ja kokata täyteläisiä ruokia! Siksi Vegaanituotteet.fi kerää yhdelle sivustolle tämän hetken parhaat tarjoukset vegaanijuustoista. Meiltä löydät kattavasti tietoa myös muista maidottomista tuotteista, kuten vegaaninen juusto ja maidoton jäätelö. Näin et joudu luopumaan mistään, vaikka et käyttäisikään maitotuotteita!

Kun haluat ostaa vaivattomasti maidotonta juustoa parhaaseen hintaan, me autamme sinua! Tämän lisäksi autamme sinua löytämään ja tuntemaan vegaaniset juustot ja muut herkut ja vegaaniset keksit paremmin niin, että voit nauttia laktoositonta ja eettistä juustoa!

Mistä maidoton juusto tehdään?

Maidotonta eli vegaanista juustoa voi valmistaa monella eri tavalla. Pohjana voi toimia pähkinät, soija, kikherneiden neste tai jopa perunat!

Vegaanisissa juustoissa ei ole laktoosia, niitä varten eläinten ei ole täytynyt kärsiä, ne ovat ympäristöystävällisiä ja niitä voi tehdä helposti allergikoille sopiviksi. Vegaaniset juustot ovatkin erinomaisia juhliin, tapahtumiin, kotiin, aamupalalle, burgerin tekoon tai minne vaan, sillä ne maistuvat erinomaisilta ja sopivat kaikille!

Yleisimmät raaka-aineet

Vegaanisia juustoja voi tehdä monella eri tavalla, mutta yleisimpiä ovat:

  • Pähkinämaidoista tehdyt juustot. Aivan kuten kasvismaidoissakin, niin juustoissakin yleisiä pohjia on erilaiset siemenet ja pähkinät. Erityisen suosittuja ovat manteli ja cashewpähkinöistä tehdyt juustot.
  • Soijamaito on toinen erinomainen pohja vegaanijuustoille. Soijamaidosta löytyy saman verran proteiinia kuin lehmänkin maidosta, mutta se on ympäristölle ja eläimille ystävällinen vaihtoehto.
  • Aquaflava, eli vesi missä on säilötty uitettu kikherneitä taittuu niin ikään myös juuston valmistuksen pohjaksi.
  • Jos juustoja tekee kotona, voi maidotonta juustoa tehdä esimerkiksi samalla kun valmistaa kasvispohjaista maitoa. Tällöin juuston pohjaksi voi myös käyttää laajempaa valikoimaa aineksia siemenistä, kauramaitoon ja jopa tärkkelyspitoisiin kasveihin.

Maidotonta juustoa voi siis valmistaa monella tavalla ja se sopii moneen dieettiin. Olitpa vegaani tai halusitpa tehdä enemmän ekologisia ja eettisiä valintoja tai halusitpa välttää gluteiinia tai laktoosia ovat vegaaniset juustot erinomainen tuote lautasellesi!

Vegaanisuklaa.fi-verkkokaupasta löydät monet vegaaniset herkut ja maidottomat suklaat!

Siirry verkkokauppaan