Vegaaniset karkit

vegaanisuklaa.fi

Vegaanisuklaa.fi

  • Hyvä valikoima vegaanituotteita edulliseen hintaan
  • Suklaat ja karkit
  • Pesuaineet, teet, jne.

Vegaaniset karkit

Vegaanikarkit hemmottelevat makuhermoja ja tyydyttävät suurimmankin makean nälän!

Yllättävän monista karkeista löytyy eläinperäisiä tuotteita. Joistain löytyy gelatiinia eli liivatetta, jolla karkin hyytelömäinen koostumus on saatu aikaiseksi. Toisista taas löytyy karmiinia, ötököistä tehtyä punaista väriainetta. Monet haluavat myös välttää teollista sokeria, sillä sen prosessoinnissa on usein käytetty eläinperäisiä aineita.

Vaikka monista karkeista löytyykin eläinperäisiä aineita, on tarjolla onneksi myös laaja ja erinomainen valikoima vegaanisia karkkeja. Me Vegaanituotteet.fi:llä keräämme sivustolle tämän hetken parhaat tarjoukset vegaanikarkeista ja annamme vinkkejä vegaanisten karkkien ostamiseen.

Kokosimme yhteen parhaat vegaaniset herkut, maidottomat suklaat, keksit ja muut tuotteet.

Siirry verkkokauppaan

Miten löytää vegaanisia karkkeja?

Vegaanisia karkkeja on moneen lähtöön ja niitä saa ostettua helposti niin tilaamalla, erikoisliikkeistä kuin kaupastakin. Vegaanikarkkeja etsiessä pitää muistaa kuitenkin muutamia sääntöjä, että tuotteessa ei ole vahingossa eläinperäisiä aineita.

Yksi huomionarvoinen asia on karkissa käytettävä sokeri. Vaikka sokeri itsessään onkin vegaanista, niin teollisen sokerin valmistusprosessi käytetään valitettavan usein eläinten luuta. Sokeria voi valkaista myös ilman eläinperäisiä tuotteita, mutta moni suuri sokerintuottaja käyttää luuhiiltä sokerinsa valkaisemiseen. Tuoteselosteessa esimerkiksi luonnollinen hiili voi piilottaa taakseen juuri eläinten luut.

Välttääkseen ei-vegaanista sokeria kannattaakin tuoteselosteesta yrittää varmistaa, että sokerin valmistuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä aineita. Yksi tapa varmistaa tämä on etsiä vegaanista merkintää tuoteselosteen sokerin vieressä tai karkin pakkauksessa. Kuitenkin tämä merkki usein puuttuu, jolloin kannattaa tarkkailla, että karkista ei löydy mitään näistä kolmesta aineesta:

  • Gelatiini eli liivate on yleisesti karkeissa käytettävä aine, joka auttaa luomaan koostumusta. Gelatiini on valmistettu luuytimestä ja nahasta, mutta onneksi se voi helposti korvata ei-eläinperäisillä aineilla.
  • Karmiini eli punainen väriaine jota käytetään monissa karkeissa, on taas eritetty subtrooppisista hyönteisistä. Karmiini löytyy tuoteselosteesta monesti E120 koodin takaa.
  • Teollisesti valkaistua sokeri.

Vegaanituotteet.fi kuitenkin listaa vegaaniset karkit yhdelle sivulle niin, että voit huoletta nautiskella vegaani karkeista! Vegaanikarkit ovat eettinen valinta, missä ei ole tingitty mistään vaan päinvastoin niissä on käytetty korkealaatuisempia raaka-aineita takaamaan paras mahdollinen makuelämys!

Lue lisää myös vegaanisista juustoista ja maidottomista jäätelöistä!